Tårnby Teater


Sting
StingAbby lever sammen med Stuart i et ganske almindeligt parforhold. Abby er just blevet gravid og hun glæder sig til at få et barn.

Stuart er nogle år ældre end Abby, men han er ikke helt så sikker på det fornuftige i at de skal have børn lige nu.

Altså på overfladen en ganske almindelig historie om det store dilemma og spørgsmålet omkring det at binde sig – og hinanden op på en fremtid.

Men Abby og Stuart har også andre sider i sig, andre langt mere mørke tilbøjeligheder og komplekse hemmeligheder, som kun kommer frem når de er alene og ingen kigger med gennem nøglehullet.

Sting er en rystende realistisk og samtidig skræmmende fortælling om dig og mig eller dine naboer og hvad man gør, når tingene går skævt i livet og stumperne skal samles op for at overleve og komme videre.

Det er absolut ikke for børn og sarte sjæle, da Anthony Nielson i sin dramatiske stil lægger sig i kølvandet på halvfemsernes ofte meget brutale og ekspressive britiske bølge af ”in yer face”-dramatik, hvor ingen hensyn tages og alle tabuer brydes eller sættes til debat.

Sting-forestillingen markerer samtidig Hans Nordbæk 20 års jubilæum på Tårnby Teater og han får kamp til stregen af teatrets absolut stærkeste modspiller i Josefine Amalie Hansen som Abby.


Premiere: 16. marts kl.20
Spilledatoer 21., 22., 23.marts 2007 kl. 20
Manuskript: Anthony Nielson
Instruktion: Anders Krag
Medvirkende: Hans Nordbæk, Josefine Amalie Hansen.

Tilbage til repetoiresiden